fbpx

Το νερό είναι το στοιχείο μας

15 Ιουλίου 2023

Στην καμπάνια του 2023, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια και χάλκινη παραολυμπιονίκης κολύμβησης, μάς μιλά για τα συναισθήματα της όταν κολυμπά με το SeaAccess®, την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα
στο μυαλό και την ψυχή της και την αξία της αυτόνομης πρόσβασης για όλα τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, μια εμπειρία που πλέον όλοι μπορούν να απολαμβάνουν!

Με περισσότερες από 100 παραλίες στην Ελλάδα τα καλοκαιρινά μπάνια με SeaAccess® γίνονται πλέον πραγματικότητα. Οι συντεταγμένες και τα ακριβή στίγματα των παραλιών που λειτουργούν βρίσκονται στο  Χάρτη.

Με το SeaAccess®, «τώρα μπορούμε» να κολυμπήσουμε αυτόνομα στις προσβάσιμες παραλίες καθώς ο αυτοκινούμενος μηχανισμός που διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο της  ακτής, εγκαθίσταται και απεγκαθίσταται σε λιγότερο από 2 λεπτά βρίσκοντας καθημερινά την ιδανική του θέση δίπλα στην ακτογραμμή, προσαρμοζόμενος καλύτερα στην άμπωτη και την παλίρροια.

Με το SeaAccess®, «τώρα μπορούμε», όλοι μαζί, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για τη συμπερίληψη να απολαμβάνουμε τις παραλίες!

Ενδιαφέρεστε για το SeaAccess®;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ό,τι σας ενδιαφέρει.

Compare listings

Compare