fbpx

Συχνές ερωτήσεις

Για την εγκατάσταση του SeaAccess®

Το SeaAccess® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ακτή, όπου δεν υπάρχει βραχώδες και ακανόνιστο έδαφος και όπου το βάθος της θάλασσας σε απόσταση 10 μέτρων από εκεί που σβήνει το κύμα, είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 80 εκατοστά. Για πιο ρηχές θάλασσες, εξετάζουμε την περίπτωση τοποθέτησης του μοντέλου SeaAccess® II.      
Ναι, γιατί τοποθετείται δίπλα ακριβώς στην ακτογραμμή και ο πτυσσόμενος διάδρομός του αναπτύσσεται πλήρως μέσα στη θάλασσα. Έτσι, το SeaAccess® καταλαμβάνει λιγότερο από 2 τ.μ. της παραλίας (διαστάσεις τροχήλατης βάσης του SeaAccess® Μ x Π : 1,585 μ. x 0,97 μ.).
Μηδενικές, κι αυτό γιατί:
  • για την κατασκευή του SeaAccess® χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα υλικά και σειρά κατεργασιών που καθιστούν το μηχανισμό ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, το αλάτι και την άμμο.
  • το SeaAccess® μαζεύεται εύκολα και φυλάσσεται όταν δεν χρησιμοποιείται κι έτσι δεν εκτίθεται άσκοπα στις φθορές που προκαλούνται εν γένει από το θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και τις δυσμενείς μεταβολές του καιρού.
Η τοποθέτηση του SeaAccess® στην ακτή και η προετοιμασία του για χρήση απαιτεί ελάχιστα λεπτά και ένα μόνο άτομο. Αντίστοιχα γρήγορη και απλή είναι και η απεγκατάστασή του.
Λίγο. Οι διαστάσεις του SeaAccess® όταν είναι μαζεμένο, είναι (Μ Χ Π Χ Υ):  1,585 μ. x 0,97 μ. Χ 1,345 μ.

Σαν πρώτο βήμα απλά επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. +30 2310 940515 ή με email στο info@akriman.gr. Στη συνέχεια θα συζητήσουμε διεξοδικά τις ανάγκες σας προκειμένου να σας βοηθήσουμε μέσα από μελέτη και επίσκεψη στο χώρο σας να προχωρήσετε στη σωστότερη απόφαση για την προσβασιμότητα της θάλασσας και της παραλίας σας.

Για τη χρήση του
SeaAccess®

Στο Χάρτη υπάρχουν πληροφορίες για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις εγκαταστάσεις του SeaAccess®.

Βρείτε τις παραλίες με διαθέσιμους μηχανισμούς SeaAccess®, οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στο σημείο καθώς επίσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για κάθε παραλία.

Για όσες παραλίες διαθέτουν σύστημα τηλεμετρίας, δείτε μέσα από το Χάρτη τις συνθήκες που επικρατούν στο σημείο, όπως τον κυματισμό ή τη θερμοκρασία του αέρα, προκειμένου να οργανώσετε καλύτερα την επίσκεψή σας.

Τα Videos τηλεμετρίας διάρκειας 15 δευτερολέπτων, μεταδίδονται κάθε 15 λεπτά και καθόλη τη διάρκεια της ηλιοφάνειας, για να σας δώσουν ζωντανά «εικόνα» για όποια παραλία σας ενδιαφέρει.

Ο βαθμός αυτονομίας πρόσβασης που προσφέρει το SeaAccess®, εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση του χρήστη. Συνιστάται ο μηχανισμός να χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη συνοδού σε όλες τις περιπτώσεις που αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Η χρήση του SeaAccess® είναι εύκολη, άνετη και ασφαλής.  Αναλυτικές εικονοποιημένες οδηγίες για τον χρήστη αλλά και για τους συνοδούς θα βρείτε σε εμφανές σημείο επάνω στο μηχάνημα και στο Εγχειρίδιο Χρήσης που βρίσκεται στο ντουλάπι του μηχανήματος. Δείτε τα βασικά βήματα παρακάτω:
  1. Ο χρήστης πλησιάζει με το αμαξίδιό του και σταματά δίπλα στο κάθισμα του SeaAccess®, σε σχεδόν παράλληλη θέση.
  2. Επιβιβάζεται στο κάθισμα του SeaAccess®.
  3. Ελέγχει αν τα πόδια του βρίσκονται σε ασφαλή θέση στο υποπόδιο του καθίσματος.
  4. Με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου θέτει σε λειτουργία την κίνηση του καθίσματος, πιέζοντας συνεχώς το αντίστοιχο κουμπί, μέχρι να φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Αποβιβάζεται στη θάλασσα κατά προτίμηση από αριστερά ή δεξιά του καθίσματος.
  5. Όταν επιθυμεί να επιστρέψει, επιβιβάζεται και πάλι στο κάθισμα του μηχανισμού και ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία, μεταφέρεται με ασφάλεια πίσω στην ακτή.

Μικρότερη από 0,15 m/sec για απόλυτη ασφάλεια. Αυτή είναι και η ταχύτητα που θέτει σαν όριο η Γενική οδηγία περί μηχανών 2006/42/EC.

Αν δεν ανταποκρίνεται το τηλεχειριστήριο όταν πατήστε το κουμπί, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η λειτουργία του Χειρωνακτικού Απεγκλωβισμού. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν πάνω στο μηχάνημα.

Ένα τηλεχειριστήριο κρέμεται από άγκιστρο-σπιράλ που είναι τοποθετημένο πάνω από το κάθισμα του SeaAccess®. Ένα ακόμη μπορείτε να βρείτε στο αποδυτήριο. Επίσης, δείτε στο Χάρτη για κάθε παραλία που σας ενδιαφέρει, πού μπορείτε να απευθυνθείτε για να μάθετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ό,τι σας ενδιαφέρει.

Η ομάδα μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!

Compare listings

Compare