fbpx

SeaAccess®

Το SeaAccess® είναι o καινοτόμος μηχανισμός προσβασιμότητας που προσφέρει στα άτομα με κινητικές δυσκολίες τη δυνατότητα να απολαύσουν τη θάλασσα αυτόνομα, μεταφέροντάς τα με ασφάλεια και άνεση από την ακτή στη θάλασσα και αντίστροφα.

Πρωτοποριακό στο σχεδιασμό του, το SeaAccess® είναι ο μόνος τηλεκινούμενος πτυσσόμενος διάδρομος πρόσβασης για ΑμεΑ, που μπορεί να μεταφέρεται και να εγκαθίσταται στο επιθυμητό σημείο της παραλίας για χρήση σε ελάχιστα λεπτά και να απεγκαθίσταται εξίσου εύκολα και άμεσα.

sea-access-1
Play Video about sea-access-1

Προσβάσιμη θάλασσα πιο εύκολα από ποτέ

2 λεπτά

Εύκολη εγκατάσταση

2 τ.μ.

Ελάχιστος χώρος

Για να γίνει μια θάλασσα προσβάσιμη, με το SeaAccess®, χρειάζονται μόλις 2 λεπτά και 2 τ.μ. Αυτός είναι όλος ο χρόνος και ο χώρος που χρειάζεται ο καινοτόμος μηχανισμός για να προσφέρει ασφαλή αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα σε όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

sea-access-video
Play Video about sea-access-video

Ο SeaAccess® με τον ενσωματωμένο πτυσσόμενο διάδρομό του και τη δυνατότητά του να κινείται με ευκολία πάνω στην άμμο, τοποθετείται δίπλα ακριβώς στην ακτογραμμή και ξεδιπλώνεται για χρήση μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Εξίσου εύκολα και άμεσα αποσύρεται από την παραλία όταν οι συνθήκες δεν είναι ασφαλείς για κολύμβηση.

Πώς λειτουργεί

Το SeaAccess® είναι ένα μηχάνημα compact διαστάσεων που κινείται εύκολα πάνω στην άμμο χάρη στις ρόδες τύπου μπαλονιού που διαθέτει.
pos leitourgei 0495 440X295-2

Πλεονεκτήματα

Καινοτομία
Ο καινοτόμος μηχανισμός SeaAccess®, κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ και με Πιστοποιητικό καταχώρησης νεωτεριστικών σχεδίων από το Intellectual Property Office της Ε.Ε. είναι ο μόνος που διαθέτει ενσωματωμένο πτυσσόμενο διάδρομο και δύο συστήματα κίνησης:
 • σύστημα που μετακινεί το SeaAccess® πάνω στην άμμο
 • σύστημα που μέσω ιμάντων, κινεί το κάθισμα πάνω στον πτυσσόμενο διάδρομο για να μεταφέρει το άτομο με κινητικά προβλήματα από την ακτή στη θάλασσα και αντίστροφα
Και τα δύο συστήματα κίνησης του SeaAccess® ενεργοποιούνται μέσω τηλεχειριστηρίου ή μπουτόν που βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα.
Μέγιστη Ασφάλεια
 • Διαθέτει συμμόρφωση CE, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες περί μηχανών για την ασφάλεια και την υγεία
 • Τοποθετείται στην παραλία μόνον όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ασφαλείς για κολύμβηση και μπορεί εύκολα να αποσυρθεί για αποθήκευση κατά τις νυχτερινές ώρες
 • Η ιδανική του θέση στην ακτή προσαρμόζεται εύκολα στις μεταβολές που προκύπτουν στον αιγιαλό, την ακτογραμμή και τη θάλασσα ως αποτέλεσμα των καιρικών αλλαγών, τυχόν παλιρροιακού φαινομένου κ.λπ.
 • Απομακρύνεται εύκολα και άμεσα αν προκύψει ανάγκη λόγω π.χ. αιφνίδιων έντονων καιρικών φαινομένων
Ευελιξία και Πρακτικότητα
 • Καταλαμβάνει λιγότερο από 2 τ.μ. της παραλίας χάρη στο μικρό του μέγεθος αλλά και γιατί τοποθετείται στην άκρη, δίπλα ακριβώς στην ακτογραμμή
 • Απαιτεί πολύ μικρό αποθηκευτικό χώρο (διαστάσεις μαζεμένου SeaAccess® = M: 1.616 x Π: 960 x Y: 1.228 mm)
 • Τοποθετείται στην ακτή μόνον όταν υπάρχει ανάγκη χρήσης του
 • Η εγκατάσταση ή απεγκατάστασή του ολοκληρώνεται σε περίπου 2 λεπτά από ένα άτομο
Ποιότητα και ανθεκτικότητα
 • Κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα με την εγγύηση ποιότητας της AkriΜan
 • Ο σχεδιασμός του είναι τεχνολογικά εξαιρετικά προηγμένος περιλαμβάνοντας πάνω από 150 διαφορετικά εξαρτήματα, κοπές ακριβείας σε μηχανήματα λέιζερ, εξειδικευμένα υλικά και κατεργασίες για μέγιστη προστασία από τη θαλάσσια διάβρωση
 • Δεν εκτίθεται άσκοπα στις φθορές του θαλάσσιου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα σε έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς αποσύρεται εύκολα στο χώρο αποθήκευσής του όταν δεν χρησιμοποιείται
 • Η ποιότητα κατασκευής του και η ανθεκτικότητά του έχουν ως αποτέλεσμα μηδενικές δαπάνες συντήρησης
Σεβασμός στο περιβάλλον
 • Δεν αλλοιώνει το φυσικό περιβάλλον γιατί δεν απαιτεί κανένα είδος στερέωσης στην ακτή ή τον πυθμένα της θάλασσας
 • Έχει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση
 • Ανακυκλώνεται μετά από τα 20 περίπου χρόνια λειτουργίας του, καθώς η AkriMan είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Παραγωγών του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης ( Ε.Ο.Αν.) και καταβάλλει τέλος ανακύκλωσης για κάθε SeaAccess® που διατίθεται προς πώληση
Εξυπηρέτηση πελατών
H έμπειρη ομάδα της AkriMan και το εκτεταμένο δίκτυο μακροχρόνιων συνεργατών της βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε σχέση με τη χρήση και τη λειτουργία του SeaAccess® αλλά και την προσβασιμότητα της παραλίας σας στο σύνολό της.

Τα μοντέλα SeaAccess®

H σειρά SeaAccess® αποτελείται από δύο βασικά μοντέλα πτυσσόμενου διαδρόμου προσβασιμότητας, το SeaAccess® και το SeaAccess® II. Και τα δύο μοντέλα αποτελούν μη μόνιμους μηχανισμούς που δεν απαιτούν κάποια παρέμβαση στο φυσικό περιβάλλον για να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν άριστα.

seaccess 01

SeaAccess®

Το SeaAccess® είναι ο τηλεκινούμενος πτυσσόμενος διάδρομος με μήκος διαδρόμου σχεδόν 10 μ. που ετοιμάζεται εύκολα για χρήση αφού εγκαθίσταται και απεγκαθίσταται μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

sea-access-ii

SeaAccess® ΙΙ

Το SeaAccess® II διατίθεται ακόμη και σε διπλάσιο μήκος διαδρόμου κατόπιν παραγγελίας, εγκαθίσταται στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και απεγκαθίσταται στο τέλος της και γι’ αυτό είναι κατάλληλο για ρηχές και ήρεμες σχετικά θάλασσες.

Συμπληρωματικές υποδομές προσβασιμότητας

Με στόχο να καλύψει συνολικά τις ανάγκες προσβασιμότητας των ΑμεΑ στην παραλία και τη θάλασσα, η AkriMan έχει σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά υποδομών που πλαισιώνουν το SeaAccess®, όπως εφαρμογές πληροφορικής και κατασκευές παραλίας για ΑμεΑ.

SeaAccess® photo gallery

Ενδιαφέρεστε για το SeaAccess®;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ό,τι σας ενδιαφέρει.

Compare listings

Compare